MEDIA PANAS

Ardie Bakrie cedera akibat cubaan lari dari pusat pemulihan ?

Kecoh di paparan net baru-baru ini menyatakan suami kepada pelakon senetron Nia Ramadhani iaitu Ardi Bakrie di laporkan telah membuat cubaan lari dari pusat pemulihan dadah pada Sabtu lalu dan menyebabkan beliau tercedera.

Pasangan ini yang telah ditangkap sebelum ini di atas salah perlakuan dadah dan kedua mereka sedang berada di pusat permulihan di atas salah laku tersebut.

Peguam mereka Wa Ode Nur Zainab menyatakan Ardi cedera ringan sahaja tetapi bukan berpunca dari mahu melarikan diri dari pusat permulihan tersebut tetapi beliau cedera akibat laihan kick boxing ketika bersenam di sana dan di temani pakar terapinya.

“beliau selalu berseman, semas kejadian selepasa solat Asar, dia telah berlatih dan mengalami cedera ringan sahaja:, ulas Wa Ode Nur Zainab. Alhamdulliah beliau sudah pun mendapat rawatan di hospital dan mohon semua doakan beliau agar cepat sembuh.

Pasangan ini berada dalam keadaan baik di pusat permulihan dan mereka telah menjalani proses rehabikitasi sejak 11 Julai yang lalu akibat penyalah gunaan dadah.

Leave a Reply

%d bloggers like this: