MEDIA PANAS

DIOR bertaruh besar pada kolaborasi Birkenstock

Selamat datang ke dunia kasut yang terkenal dengan kasut berkebun yang bergaya, ihsan Dior. Dalam langkah berkuasa yang menunjukkan keupayaan pengarah kreatif Kim Jones untuk memanfaatkan zeitgeist dan menjadikannya mewah, maison Perancis telah bekerjasama dengan Birkenstock

Ini bukan Arizona yang biasa-biasa. Jones memilih untuk membayangkan semula keldai Tokio, yang pertama kali dikeluarkan oleh Birkenstock pada tahun 1987, dan sandal Milano, klasik pertengahan tahun 60-an, sebagai penghormatan kepada keghairahan Monsieur Dior terhadap hortikultur. Direalisasikan dalam rasa lembut Dior-kelabu dan suede, slip-on didatangkan dengan butiran getah dan gesper industri yang meniru aksen beg Pelana Dior.


Kasut baru yang hodoh dan sejuk kelihatan paling sesuai dipadankan dengan trek dan sarung kaki, mengikut rancangan musim luruh/musim sejuk 2022.

Butiran industri, seperti gesper Dior klasik, akan membezakan kasut ini pada musim panas akan datang.
Pascal Le Segretain


Tidak semua Birkenstock Diorified dicipta sama. Walaupun semua kasut didatangkan dengan tapak yang cantik menggabungkan motif Dior Oblique dengan cetakan Tulang Birkenstock, sepasang Tokios berhias didatangkan dengan sulaman bunga tahap couture yang halus. Dipasangkan dengan koleksi musim luruh/musim sejuk 2022, gabungan jahitan yang kemas dengan sentuhan yang luar biasa, Birks lembut itu pasti pilihan kepada semua orang yang sebagai selipar “style” rumah mereka.


Dior-grey menjadikan mana-mana kasut kelihatan lebih bergaya.

Jones mempunyai pilihan setiap bakat luar biasa untuk bekerjasama, tetapi pereka mempunyai mata untuk apa yang menjual. Dan koleksi ini pasti mendapa sambutan apabila suntingan koleksi uniseks akan mula mask ke pasaran Jun ini.

Leave a Reply

%d bloggers like this: