MEDIA PANAS

DSV Rancang Wedding Of The Year Bersama Bekas PA

Gempar kejap warga net bila bekas pemandu peribadi Dato Seri Vida (DSV), Ahmad Iqbal dikatakan bakal melangsungkan perkhawinan bersama kekasih hatinya iaitu bekas majikan beliau sendiri. Dikatakan perkhawinan tersebut bakal dilansungkan setelah selesai Pelan Pemulihan Negara PPN berakhir.

DSV juga menyatakan beliau ingin mengadakan perkhawinan beliau ini sebagai Wedding Of The Year Malaysia… wahh grand betul perancangan DSV ya.

Walaubagaimanapun, DSV dikatakan belum lagi sempat membua perkhabaran perkhawinan beliau ini kepada anak-anaknya kerana risau penerimaan mereka terhadap bapak baru mereka itu.

“Kacak tiada masalah rasanya. Cuma Cik B dia agak protektif dengan saya. Saya belum berani untuk beritahu kepada mereka tentang hasrat saya (untuk berkahwin).

“Biarlah mereka dengar dahulu daripada media bukan daripada bibir saya sendiri. Cik B perlu masa untuk menghadapi semua ini. Perlahan-lahan saya akan beritahu dirinya.”

Sebelum ini, DSV ada menyatakan bahawa dirinya yakin bahawa Iqbal adalah jodohnya biarpun jarak umur 22 tahun lebih muda, menurutnya doa dan buat solat Istikharah membuatkan dirinya yakin bahawa Iqbal adalah jodohnya. katanya lagi, Iqbal seorang lelaki yang jujur dan bertanggungjawab.

Kita doakan yang baik-baik dah Tahniah kepada Bakal Pengantin Wedding Of The Year ini

Leave a Reply

%d bloggers like this: