MEDIA PANAS

Kecantikan: May Ho & Shima Anuar Jatuh Cinta Dengan Pencuci Badan Shokubutsu

Hari ini, orang ramai bukan sahaja mencari pengalaman mandi yang menyegarkan dan melembapkan. Orang ramai juga memberi perhatian kepada formula anti-bakteria apabila memilih pencuci badan pilihan mereka. Itulah sebabnya kami suka Shokubutsu. Sebagai Pencuci Badan Cecair #1 Malaysia dalam Kecantikan, Shokubutsu kini menggunakan botol baharu dan berbentuk unik.

Jenama itu juga telah melancarkan rangkaian anti-bakteria serba baharu, dibuat dengan bahan tumbuhan semula jadi yang mempunyai perlindungan anti-bakteria. Saksikan Bintang TVB Natalie Tong Di Malaysia Minggu Depan “Reka bentuk botol baharu mencerminkan aspirasi kami untuk memberikan pengguna pengalaman mandian terbaik onsen Jepun di rumah mereka dengan pencuci badan yang memberikan manfaat melampaui pembersihan,” jelas Encik Kazuo Mabuchi, Pengarah Urusan di Southern Lion Sdn Bhd. Di bawah rangkaian Shokubutsu Fresh Body Wash, varian Clean Fresh kini diperkaya dengan 100% ekstrak protein beras organik, padat dengan asid amino dan vitamin E untuk menghidupkan semula keserian semula jadi kulit.

Begitu juga, varian Moisture Fresh mengandungi bahan yang sama, tetapi dengan penambahan Minyak Zaitun untuk memberikan rangsangan khasiat dan pelembab. “Sebagai pengguna lama Shokubutsu Fresh Body Wash, saya sangat menyukai pelbagai jenis bauan segar, yang menjadikan setiap mandian pengalaman berbeza – rasanya seperti saya melalui empat musim secara deria apabila digunakan. mandi yang berbeza setiap hari. Baunya juga bertahan lama, tetapi ia tidak mengatasi deria saya. Ia benar-benar membuatkan saya tidak sabar untuk mandi Shokubutsu Fresh selepas seharian bekerja!” berkongsi pencipta kandungan May Ho.

Sebagai ganti kepada wabak Covid-19, Shokubutsu telah memperkenalkan rangkaian Natural Protection Body Wash serba baharu yang dirumus untuk melindungi daripada 99.9% kuman tanpa mengganggu mikrobiom kulit. Bahan-bahan utama termasuk: § 100% minyak shiso organik, diekstrak daripada biji tumbuhan shiso, herba aromatik yang terkenal di Jepun. Kaya dengan asid lemak omega-3, minyak shiso melembapkan dan menghidupkan semula sel kulit, melindungi kulit daripada kerosakan luaran dengan kuasa antioksidannya. § Prebiotik Tumbuhan, yang membantu memupuk mikrob sihat kulit secara semula jadi, mengimbangi mikrofloranya dan memperbaiki keadaannya. § Tumbuhan gliserin, yang membantu mengekalkan kulit lembap selepas setiap cucian. Sebagai ibu kepada dua anak, pelakon Shima Anuar sering mengambil berat tentang kebersihan dan keselamatan keluarganya.

“Saya suka Shokubutsu Natural Protection Body Wash bukanlah pencuci badan antibakteria konvensional anda – ia diperbuat daripada 100% bahan pembersih daripada tumbuhan, yang memberikan saya ketenangan fikiran apabila keluarga saya menggunakannya. Itulah sebabnya rangkaian Natural Protection Body Wash serba baharu mengandungi 100% minyak shiso organik dan prebiotik tumbuhan, yang melindungi dan menjaga kulit anda secara semula jadi. Kini, pengguna mempunyai rangkaian produk antibakteria yang lebih baik untuk dipilih!” Rangkaian Shokubutsu Natural Protection Body Wash terdapat dalam 4 varian dengan faedah berbeza: Penjagaan Lengkap (dengan Eucalyptus), Refresh & Go (dengan Pokok Teh), Energize (dengan Yuzu) dan Aqua Cool (dengan Peppermint & Menthol). Semua rangkaian yang disebutkan di atas kini boleh didapati di pasar raya, pasar raya besar dan farmasi terpilih.

Leave a Reply

%d bloggers like this: