MEDIA PANAS

NARS Bedak Asas Sesuai Untuk Semua Tona Kulit

Apa yang kebanyakan kita inginkan adalah kulit yang bersinar dengan kesihatan; berembun, bercahaya berehat, yang baik hati menikmati ketika mereka meninggalkan spa. Ia terkenal sukar untuk dicapai – apatah lagi apabila cuaca sejuk di luar dan tekanan setiap hari adalah norma – tetapi nasib baik, ada solekan. Lebih khusus lagi, Bedak asas pemantul Cahaya baharu Nars, yang dilancarkan pada 1 Februari. Anda akan menyukainya.

Nars adalah pakar dalam bidang perlindungan kulit – angkat tangan jika anda menyukai Sheer Glow jenama itu? – jadi secara semula jadi, formula baharu adalah baik peringkat seterusnya. Sesuai dengan namanya, ia menawarkan liputan sederhana sambil memberikan jenis kilauan yang sukar diperoleh apabila anda menggunakan asas; selalunya, mereka menjanjikan cahaya, tetapi sebenarnya apa yang anda dapat adalah sama ada minyak yang keterlaluan, atau formula yang lebih serbuk daripada yang anda mahukan.

Foundation ini datang dalam 36 warna

Ia mengandungi “teknologi fotokromik”, yang – kepada anda dan saya – adalah serbuk mesra foto yang tidak dapat dilihat yang pada asasnya menjadikan kulit anda kelihatan sangat hebat dalam foto, melaraskan ton kulit anda sebagai tindak balas kepada berapa banyak cahaya padanya, serta pelbagai bahan perlindungan yang membantu mempertahankan terhadap pencemaran dan cahaya biru. Malah, ujian klinikal menunjukkan ia meningkatkan kilauan semula jadi kulit dan tona kulit sebanyak 93 peratus selepas enam minggu.

François Nars yang tidak dapat ditandingi, jurusolek yang mengasaskan jenama itu, telah diilhamkan oleh ibunya, yang memakai asas yang sangat sedikit: “Saya membawa penglihatan kulitnya yang bersinar bersama saya. Pendekatan membenarkan kulit bersinar melalui solekan dan memantulkan cahaya, seperti yang ibu saya selalu lakukan tak pernah tinggalkan saya 

Penambahan pelbagai bahan penjagaan kulit yang rajin ke dalam formula juga penting kepada Nars. “Akhirnya, solekan yang cantik bermula dengan kulit yang cantik,” katanya. “Saya mahu mencipta formula yang menyempurnakan kulit seperti solekan, tetapi bertindak seperti penjagaan kulit.” Untuk itu, 70 peratus daripada formula sebenarnya terdiri daripada ramuan penjagaan kulit untuk menjadikan kulit “kelihatan cerah dari dalam”.

  • Nars New Foundation Is A Quick Ticket To Your Glowiest Skin Yet

Setelah mencuba asas itu, saya boleh menjamin formula baharu Nars yang terbaik. Ia ringan, tidak melekat pada kulit kering, dan menjadikan kulit benar-benar serasi “Saya fikir keserian kulit melampaui estetik,” katanya. “Orang ramai mendapati kulit segar dan bercahaya memperkasakan. Ia adalah ekspresi keyakinan dan kebebasan, dan ia satu cara untuk merangkul kecantikan anda sendiri – mencintai kulit yang anda tinggali.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: