MEDIA PANAS

Patah tulang pinggul dan peha. Ibu cari pelaku nahas kemalangan – BMW kelabu gelap

Viral di media sosial baru-baru ini mengenai satu hantaran oleh seorang pengguna dikenali sebagai Natasha Nadia yang meminta bantuan orang ramai mengesan pelaku yang menjadi punca nahas.

Menerusi hantaran tersebut, kenderaan yang dinaikinya jenis Inspira berwarna putih telah terlibat dalam kemalangan di Highway Plus Sungkai (Arah Selatan) pada pukul 7.30 pm semalam.

Difahamkan, punca kejadian berlaku apabila sebuah kenderaan jenis BMW berwarna kelabu telah masuk dari laluan kiri dan terus mencelah di hadapan kereta mereka dan menghimpit sehingga kenderaan yang dinaiki berpusing beberapa kaki sebelum melanggar penghadang jalan di sebelah kiri.

Anak saya tercampak ke tengah jalan & sedang bertarung kesakitan patah tulang peha, tulang pinggul & pendarahan di otak.

baby

Susulan kejadian, anak lelaki yang berusia 4 bulan, Aqasha Alhaq kini sedang bertarung nyawa di Newborn Intensive Care Unit (NICU) akibat patah tulang pinggul, kedua-dua tulang peha dan pendarahan di otak akibat tercampak di atas jalan raya.

Dalam pada itu, Natasya meminta bantuan orang ramai yang mempunyai footage rakaman dashcam kemalangan tersebut supaya menyerahkan kepadanya sekaligus mencari si pelaku yang telah melarikan diri.

Malah, pelakon jelita, Anzalna Nasir turut berkongsi hantaran wanita itu menerusi Instagram Stories miliknya dan memberi perkembangan terbaru mengenai kanak-kanak itu yang kini  terpaksa melakukan operation bagi menyelamatkan nyawanya.

Leave a Reply

%d bloggers like this: