MEDIA PANAS

Pelancaran Puma Flagstore Di Lazada Diskaun 60%

Jenama terkemuka PUMA telah melancarkan kerjasama bersama jenama terbesar online Lazada Malaysia sempena jualan besar-besaran online Lazada, LazzMall bermula pada 14 October 2020 ini.

Sepanjang sambutan pelancaran semula PUMA di Lazzmall ini, peminat jenama sukan kontemporari ini bakal di hidangkan dengan pelbagai diskaun bermula 14 sehingga 16 Oktober 2020.

Diskaun sebanyak 60% untuk barangan terpilih dan tambahan 10% dan 30% potongan untuk pembelian ke dua dan ketiga.

Pelanggan juga bakal berinteraksi secara Live bersama Dj Radio Melissa Th’ng pada 14 Oktober ini dan bakal membawa pulang hadiah sehingga RM 60 000.

Pada hari pertama dan kedua pula, pelanggan akan dihadiahkan lagi dengan penghantaran percuma untuk koleksi PUMA Suede, Puma Basket dan PUMA Ralph Sampson serta diskaun tambahan 30%.. wow hebat betul.. so kita jumpa korang semua pada 14-16 Oktober 2020 di Lazzmall PUMA Flagstore ok..

Leave a Reply

%d bloggers like this: