Ramai Yang Tak Puas Hati Dengan Peluang Kedua Nabila Razali

Gais, kali ni kita nak cover story tentang Mv terbaru dari Nabila Razali Peluang Kedua yang sudahpun mendapat tontonan 80 863 dalam masa 3 jam di lancarkan di Youtube. Mungkin sebelum ni kita tengok dah ramai peminat yang jatuh hati dengan lagu terbaru Nabila ni dan ramai juga kawan artist kita yang cover lagu ni kan. Bukan apala, memang tangkap cair sedih terlentuk dengar bait-bait lagu yang buatkan kita boleh nangis wey.

Tapi ramai juga yang tidak puas hati. haaa.. apa kes korang ni tapi biasalah setiap orang ada pendapat masing-masingkan. Apa yang MP perasan dekat sini ramai yang tak puas hati dengan kehenseman MK ke sebagai tetamu dalam MV ni.. MK kot mana pompuan tak cair tengok dia, korang jeles dengan Nabila eh… Eh takla, isunya ramai netizen nyatakan dalam komen mereka di MV official mereka kurang faham dengan jalan cerita.

oooh gitu, kalau tak faham, repeat banyak kali and hadam ok.. walau papepun, jom support Mv ni dan kasi lanjer sikit Thumbsup dekat Mv tu ok.. Tahniah untuk Nabil Razali dan MK…. MP love banyak Mv ni… eh hi… MK…

Leave a Reply

%d bloggers like this: