MEDIA PANAS

Video Kedua Anak Nora Ariffin Tular lagi. Balas Dendam Atau Sengaja Burukkan Keadaan?

Kita baru kena gegar dengan ceira panas, anak kepada penyanyi 90an, Nora Arifin atau nama sebenar Wan Norafizah Ariffin, 47,yang dikatakan telah bercumbu bersama kekasihnya tular di Media Sosial yang telah mengundang pelbagai cemuhan warganet.

Nora juga tampil di laman sosial beliau dengan semalam sejurus selepas video tersebut tular dan mengakui video tersebut merupakan anak beliau dan menyatakan yang anak beliau Puteri Dahlia perlu ambil iktibar di atas kejadian ini dan perlu belajar dari kesilapan. Perkara yang berlaku ini betul-betul memberi tamparan yang hebat pada Nora yang baru sahaja kehilangan sekali lagi insan kesayangan iaitu Ibu Mertuanya selepas pemergian anak kesayangan dan juga suaminya Roslan Aziz sebelum ini.

Anak beliau Puteri Dahlia juga telah tampil dalam twitter dan menyatakan beliau tidak bersalah dan beliau dalam keadaan terpaksa atau dipaksa.

Tidak sampai 24 jam tular lagi sebuah video ke dua yang memperlihatkan anaknya sekali di dalam video tersebut. Kita tidak perlulah menghukum anak Nora yang masih muda dan berumur 14 tahun sahaja. Jauh lagi perjalanan beliau, kita doakan yang baik-baik sahaja.

Leave a Reply

%d bloggers like this: