MEDIA PANAS

Vivo Profesional Fotografi Siri X50 menang 16 Anugerah

Telefon pintar telah menjadi peranti pencitraan mudah alih di seluruh dunia. Dengan peningkatan permintaan di kalangan pengguna, banyak pengeluar mudah alih telah menggunakan teknologi pengimejan mudah alih.

Baru-baru ini menerima 16 Mobile Awards pada tahun 2020, unggulan fotografi profesional vivo Series X50 adalah telefon pintar kamera gimbal pertama di dunia yang mempamerkan usaha inovasi vivo dalam teknologi pencitraan mudah alih.

Dengan kemampuan fotografi profesional dan reka bentuk yang menakjubkan, Seri vivo X50 mendorong sempadan telefon pintar unggulan. Teknologi terkemuka dalam pengimejan mudah alih adalah sebahagian daripada usaha berterusan vivo dalam membantu pengguna untuk menangkap momen dan keindahan hidup yang selesa.

Selain itu, Seri X50 menampilkan reka bentuk cengkaman yang selesa dan penampilan gaya gradien inovasi yang berasal dari elemen semula jadi dan estetika futuristik, bertujuan untuk melengkapkan gaya hidup aktif pengguna.

Siri vivo X50 menampilkan Sistem Kamera Gimbal terkemuka di industri yang memberikan penstabilan utama bagi pengguna untuk menangkap gambar atau video yang jelas dalam gerakan, bahkan pada waktu malam. Sementara itu, siri X50 juga dilengkapi dengan kamera belakang quad yang dilengkapi dengan mekanisme gimbal, termasuk Extreme Night Vision (Super Night Mode), Astro Mode dan 60x Hyper Zoom, yang meningkatkan pengalaman pengguna telefon pintar. Selama bertahun-tahun, vivo telah meningkatkan penawarannya di tengah keperluan pengguna yang terus berkembang.

Dari kamera sudut lebar lebar dan mod pemandangan malam super siri vivo X27, hingga super zoom 60x siri X30, dan sistem kamera gimbal siri X50 hingga kini.

Siri vivo X50 (X50, X50 Pro) dilancarkan secara rasmi di Malaysia pada Ogos 2020 yang lalu dengan pelancaran filem pendek bertema Merdeka pertama Malaysia 《KITA》, yang diambil dengan menggunakan telefon pintar vivo X50 Pro. Diarahkan oleh Pengarah Netflix Malaysia yang terkenal Ho Yuhang, filem ini dibuat dengan menggunakan sepenuhnya fitur X50 Pro, seperti Sistem Kamera Gimbal bawaan yang menawarkan pengalaman videografi menyeluruh, yang membolehkan pengguna mengambil video yang jelas semasa bergerak walaupun pada waktu malam.

Dengan harga RM 2,399, vivo X50 (8GB RAM + 128 ROM) hadir dalam dua warna yang menakjubkan seperti Frost Blue dan Glaze Black. Pelanggan kini dapat menikmati tawaran masa terhad untuk memiliki telefon pintar vivo X50 dengan harga istimewa RM 1,999. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai telefon pintar X50 Series, sila lawati halaman Facebook rasmi atau laman web rasmi vivo Malaysia.

Leave a Reply

%d bloggers like this: