MEDIA PANAS

Mi Segera Malaysia vs Itali?

Kepada Pencinta Mi Goreng! Adakah anda penggemar makanan mi segera? atau makanan dari Itali seperti pasta? Sekiranya anda menjawab ya untuk kedua-duanya, Yes kini anda akan bakal menikmati makanan yang lazat kerana kami telah menemui pasta yang terbaik dan terbaik di pasaran serta PERTAMA di Malaysia !

Vits Mi Goreng Itali bakal menjadi mi segera kegemaran anda yang baru! Aroma Itali yang mengancam dapat menarik tumpuan penggemar mi sehingga menjadi kegemaran rakyat Malaysia yang hanya boleh dibuat di rumah sahaja. Taraaa…

Cubalah Produk Baru Mi Goreng Itali Daripada Vits ini

Aglio Olio adalah hidangan pasta tradisional Itali dari Naples, Itali. Biasanya dimasak dengan hanya minyak zaitun dan bawang putih, Aglio Olio harum dan hidangan pasta klasik. Pernah terfikir bagaimana rasanya dengan mi segera biasa? Anda mesti cuba Vits Mi Goreng Itali dengan rasa mi segera Aglio Olio baru yang enak, kami yakin anda pasti jatuh cinta.

Sekiranya anda lebih suka sos pasta berasaskan tomato, jangan khuatir kerana ianya juga ada dalam rasa Bolognese! Berasal dari Imola, berhampiran dengan Bologna, hidangan pasta ini juga merupakan salah satu kegemaran tradisional Itali. Diperbuat dari buah tomato segar, bawang putih dan ramuan perencah, Vits  Mi Goreng Bolognese baru ini akan menjadi makanan yang disukai oleh kanak-kanak dan juga orang dewasa.

Inilah Cara Memasak Vits Mi Goreng Aglio Olio & Bolognese Itali

Semudah empat atau lima langkah, anda boleh memasak Mi Goreng gaya Itali yang enak dalam masa yang singkat.

Mencari sesuatu yang berbeza dari biasa dengan mi segera? Anda mesti mencuba Vit’s! Kami yakin bahawa sesiapa sahaja boleh memasak dua makanan kegemaran Itali ini.

Makanan Tempatan gaya Itali yang Cepat, Mudah & Sedap Di Rumah

Selalunya kita semua mesti nak mengisi perut dengan sebungkus mi segera. Dan sekarang ni, kita juga boleh melihat kegemaran Itali pada kegemaran tempatan kita. Tambahan pula, Mi Goreng Itali Vits tidak mempunyai bahan pengawet dan pewarna tiruan! serta ianya HALAL… Dengan harga yang berpatutan dan resepi restoran hotel 5 bintang, kami yakin bahawa mi segera gaya Itali ini akan menjadi kegemaran anda yang baru!

Kini anda boleh mendapatkan Mi Segera Siri Itali pertama dan satu-satunya dari @vits_malaysia. Produk hanya tersedia dalam talian buat masa ini. #vitsitalianmigoreng #vitsnoodles. Klik saja link di bawah untuk anda rasai kehebatan produk ini.

https://shopee.com.my/product/270963536/4138874639?smtt=0.0.9

Leave a Reply

%d bloggers like this: