VIT’S NO FACE REACTION CHALLENGE

haaa.. tengok pun seram, sekarang ni makin menjadi-jadi produk makan mengikuti perkembangan atau trend makanan zaman melinial ni dan pastinya ramai yang tergila makanan yang pedas. Termasuklah juga dengan produk dari VITS ni… tapi perbezaannya produk ini mengenengahkan menu makanan orang cina dan melayu. Macamana tu?

Gabungan menu klasik tradisi masakan Melayu dan Cina yang popular di kalangan masyarakat “Baba Nyonya” berasal dari negara Melaka. Kolaborasi menu yang dikombinasikan dari makanan kegemaran masyarakat melayu sambal pedas dan dihidangkan bersama makanan ruji masyarakat cina iaitu berasaskan mee.

Dengan kepedasan sambal klasik, disertakan dengan kicap soya cair dan pekat, kepedasan cili, udang kering serta kerangupan bawang goreng digabungkan bersama mee goreng kering yang kenyal diinspirasikan dari menu dan selera masyarakat melayu dan cina maka terhasillah “MI GORENG MERECIK HAWAU”

Rasailah Produk terbaru keluaran VITS yang pastinya bakal menyengat selera anda semua penggemar menu masakan pedas.  

Uolls dah rasa ke produk terbaru keluaran Vits iaitu Mee Goreng Pedas Merecik Hawau ? Kalau dah rasa, apa kata korang join sekali Challenge Makan Tanpa Reaksi. Senang je cara dia.
-Buat video berdurasi 58 saat
-Letakkan hashtag #vitsmerecikhawau
-Tag akaun Vits
-Pastikan akaun anda tidak private
-Makan sekurangnya 10 suap tanpa minum air

So siapa yang bertuah tu akan memenangi hadiah bernilai Rm 200.00 kepada 10 orang pemenang

Leave a Reply

%d bloggers like this: