MEDIA PANAS

Produk Terbaru

Fave Malaysia Lantik Gary Yeoh Sebagai Peneraju Terbaru

Aplikasi pembayaran pintar Asia Tenggara melantik Gary Yeoh sebagai pengurus negara di Malaysia, menawarkan pengalamannya dalam pembayaran digital kepada industri Beli Sekarang Bayar Kemudian yang baru muncul. Gary mempunyai spektrum pengalaman yang luas merentasi pelbagai industri.  Beliau merupakan perintis program Berjaya Loyalty (“Bcard”), menerajui pembangunan perniagaan selama lebih 6 tahun dan hasilnya, program itu berkembang …

Fave Malaysia Lantik Gary Yeoh Sebagai Peneraju Terbaru Read More »

Taco Bell Bagi Angpow Cepat Grab Mana Tau Korang Ong Kali ni

Sebelum ni kita digegarkan dengan pembukaan rangkaian restoran makanan ala Mexico yang mempunya 7000 cawangan di seluruh dunia ke Malaysia. Rata-rata penggemar makanan ala Mexico ni memang dah teruja tapi katanya asyik penuh dan beratur panjang je.. Maklumlaaaa tengah trendingkan Kalau perhatikan gambar yang diambil semasa atau selepas pembukaan rasmi, memang sentiasa akan dipenuhi oleh …

Taco Bell Bagi Angpow Cepat Grab Mana Tau Korang Ong Kali ni Read More »

NARS Bedak Asas Sesuai Untuk Semua Tona Kulit

Apa yang kebanyakan kita inginkan adalah kulit yang bersinar dengan kesihatan; berembun, bercahaya berehat, yang baik hati menikmati ketika mereka meninggalkan spa. Ia terkenal sukar untuk dicapai – apatah lagi apabila cuaca sejuk di luar dan tekanan setiap hari adalah norma – tetapi nasib baik, ada solekan. Lebih khusus lagi, Bedak asas pemantul Cahaya baharu …

NARS Bedak Asas Sesuai Untuk Semua Tona Kulit Read More »

Kecantikan: May Ho & Shima Anuar Jatuh Cinta Dengan Pencuci Badan Shokubutsu

Hari ini, orang ramai bukan sahaja mencari pengalaman mandi yang menyegarkan dan melembapkan. Orang ramai juga memberi perhatian kepada formula anti-bakteria apabila memilih pencuci badan pilihan mereka. Itulah sebabnya kami suka Shokubutsu. Sebagai Pencuci Badan Cecair #1 Malaysia dalam Kecantikan, Shokubutsu kini menggunakan botol baharu dan berbentuk unik. Jenama itu juga telah melancarkan rangkaian anti-bakteria …

Kecantikan: May Ho & Shima Anuar Jatuh Cinta Dengan Pencuci Badan Shokubutsu Read More »

TAWARAN HEBAT PIZZA HUT RED MMMMONDAY

Setelah mengucapkan selamat tinggal kepada tahun 2021 yang penuh makna, Pizza Hut Malaysia kini memulakan tahun 2022 dengan tawaran baharu yang lebih menarik! Memperkenalkan tawaran RED MMMMonday yang menggembirakan, dimana anda boleh menikmati penjimatan hebat sambil memuaskan selera anda dengan hidangan piza yang lazat setiap hari Isnin. Tawaran RED MMMMonday akan menjadikan setiap ‘Monday Blues’ (perasaan …

TAWARAN HEBAT PIZZA HUT RED MMMMONDAY Read More »

Beli Xiomi 11 Lite 5G NE dapat seutas rantas Swarovski

Siapa tak kenal syarikat pengeluar telefon daripada negara China, Xiaomi semakin hari semakin mendapat tempat dalam kalangan peminat jenama berkenaan dan menerusi satu kaji selidik yang diadakan pada suku kedua tahun ini, jenama berkenaan menduduki tangga kedua dalam penjualan telefon pintar seluruh dunia. Sejak memasuki pasaran Malaysia, jenama berkenaan ternyata mampu memberikan kejutan selain menjadi …

Beli Xiomi 11 Lite 5G NE dapat seutas rantas Swarovski Read More »

Warna dan Rasa Serba Baharu Golden Caramel Costa Coffee

 Costa Coffee baru-baru ini telah mengumumkan pelancaran rangkaian minuman Golden Caramel baharu untuk meraikan penajaan Sukan Olimpik Tokyo 2020 tahun ini. Rangkaian perisa baharu ini boleh didapati di lebih 253 mesin layan diri Costa Coffee  seluruh negara, termasuk tiga cawangan Costa Coffee di Bangsar Shopping Centre, Radia Bukit Jelutong, dan Q Sentral. Rangkaian tersebut menampilkan …

Warna dan Rasa Serba Baharu Golden Caramel Costa Coffee Read More »

VIT’S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA

Bulan Ramadan sudah tiba dan umat Islam di seluruh dunia pasti rasa teruja untuk menyambut ketibaan bulan suci ini walaupun dalam suasana yang sama macam tahun lepaskan? Mana taknya, tahun ni umat Islam di Malaysia masih perlu menjalani ibadah puasa dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Berkawal ni (PKPB). Yang istimewanya tahun ini, umat Islam dah …

VIT’S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA Read More »

QSR Brands appoints Tan Sri Jamaludin Ibrahim as Chairman

QSR Brands (M) Holdings Bhd (‘QSR Brands’), the first and only fully integrated food operator in Malaysia and franchise owner of KFC restaurants in Malaysia, Singapore, Brunei, and Cambodia, as well as Pizza Hut restaurants in Malaysia and Singapore, has appointed Tan Sri Jamaludin Ibrahim as Chairman with effect from 1st March 2021. Prior to …

QSR Brands appoints Tan Sri Jamaludin Ibrahim as Chairman Read More »

Vivo Announces Picture of the Year and Winning Creations in vivo VISION+ Mobile Photography Awards 2020

vivo has announced the Picture of the Year and named winning creations in the vivo VISION+ Mobile Photography Awards 2020, with participant photographers worldwide conveying outstanding joy images through their mobile lens. As part of vivo’s VISION+ initiatives, the success of the awards demonstrates vivo’s devotion to mobile photography technology and visual aesthetic exploration. The …

Vivo Announces Picture of the Year and Winning Creations in vivo VISION+ Mobile Photography Awards 2020 Read More »